Whitepaper Omzetverlies binnen transport en logistiek voorkomen
Porro opleidingen whitepaper

Omzetverlies binnen transport en logistiek voorkomen?

Lees dan nu de gratis whitepaper van Porro opleidingen!
    ✔ Pijnpunten binnen wegtransport aangestipt

    ✔ Recente cijfers

    ✔ Mogelijke oplossingen door wegtransportexperts 

    ✔ Geheel gratis 

    ✔ Direct in uw mailbox

“Indrukwekkend hoe de leraren op een efficiënte manier de markt op deze manier bedienen. Door de duidelijkheid heb ik het maximale bereikt. Alle bestuurders met een laadvermogen hoger dan 500 kg, ik raad jullie aan om de cursussen te volgen bij PORRO voor jullie NIWO vergunning."

Niels uit Vlissingen

Over Porro Opleidingen

Transportproblemen
uitgelicht en opgelost

De gratis whitepaper Omzetverlies binnen transport en logistiek voorkomen - Probleemgebieden in het beroepsgoederenvervoer over de weg is geschreven voor ondernemers in de transportwereld. Porro Opleidingen bevindt zich als professionele opleider in het hart van deze sector. Wij hebben daarom goed zicht op de probleemgebieden binnen transport en logistiek. Deze probleemgebieden kosten u als ondernemer veel geld!


De transportwereld krabbelt weer op na de pandemie. Porro Opleidingen wil u als ondernemer daarom graag een extra steuntje in de rug geven. Deze whitepaper licht de meestvoorkomende pijnpunten uit en geeft mogelijke oplossingen. Dit doen we o.a. aan de hand van een duidelijk rekenvoorbeeld. Zo voorkomt u verder omzetverlies en ontdekt u waar de beste investeringen liggen!

U downloadt de gratis whitepaper heel eenvoudig via de onderstaande knop. Wij wensen u veel inzichten toe! 

“Nadat ik me had aangemeld voor de Nascholing Code 95 is er direct contact opgenomen en alles hieromtrent is goed geregeld. Voor alle vragen nemen de heren uitgebreid de tijd voor je."

Richard uit Nieuwegein

Porro Opleidingen:

betrouwbare opleider met hart voor de maatschappij

Porro Opleidingen - NIWO vergunning aanmelden

Porro Opleidingen is meer dan alleen een erkend opleider binnen de transportwereld. Ons team van ervaren specialisten houdt zich al ruim twintig jaar bezig met het opleiden en bijscholen van chauffeurs. Dit doen wij met veel passie voor het vak en door een onderscheidende lesmethodiek. Deze methodiek zorgt ervoor dat ook de lagergeschoolde mensen met juist veel motivatie en capaciteiten een kans krijgen. 


Porro Opleidingen is erkend door het CRKBO. Dit bewijst dat wij tot de meest kwalitatieve, professionele en betrouwbare opleiders van Nederland behoren. Porro Opleidingen specialiseert zich in de NIWO opleiding, vrachtwagentheorie, ADR cursus, en nascholingscursussen zoals de Code 95. Onze cursussen zijn ook online te volgen en zijn zo ingepland dat chauffeurs overdag kunnen blijven rijden en zo min mogelijk tijd in de schoolbanken door hoeven te brengen. 

Wij streven ernaar dat alle chauffeurs veilig, zuinig en met plezier rijden. Zo dragen wij ons steentje bij aan de maatschappij! 

"Bij Porro heb ik mijn Code 95 direct kunnen afronden en gehaald, we kunnen weer verder! Goed en duidelijk contact als ik vragen had, korte lijnen binnen de organisatie én de gevarieerde lunch was heerlijk!"

Marc uit Rotterdam