Vacature Commercieel Medewerker Binnendienst - Porro Opleidingen

Vacature: Code 95 docent gezocht!

Porro Opleidingen: waar jouw ervaring telt!

Hey daar, toekomstige collega!

Wij bij Porro Opleidingen zoeken een nieuwe docent Code 95. Ben jij die?


Ben jij die enthousiaste chauffeur die graag zijn kennis en ervaringen deelt? Vind je het leuk om voor een groep te staan en heb je altijd al iets met lesgeven gehad? Dan hebben wij bij Porro Opleidingen de perfecte uitdaging voor jou, lees even verder!

 

Wat ga je doen?


Als onze nieuwe docent Code 95 ga je aan de slag met het geven van zowel theorie- als praktijklessen. We zoeken iemand die net zo gepassioneerd is over de transportwereld als wij en die deze passie kan overbrengen op onze cursisten. Je maakt ze wegwijs in alles wat met Code 95 te maken heeft, van de digitale tachograaf.

Dit hebben wij jou te bieden

Vergoeding

Op basis van ervaring

Vrijheid

Bepaal je eigen pauzes

Ambities

  • Onderdeel zijn van een snelgroeiende organisatie met een sterke maatschappelijke missie.

Vrije tijdsindeling

Hoeveel uur wil je werken? Alles is bespreekbaar!

Doorgroeien

  • Doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie.

Impact

  • Een positie waar je echt impact kan maken.

Wat moet je kunnen?

  • Een beetje ervaring als chauffeur is wel handig.
  • Goed kunnen babbelen in het Nederlands.
  • Flexibel zijn, ook op zaterdagen.
  • En natuurlijk, enthousiast zijn over lesgeven!
Porro Opleidingen logo icon

Over ons bedrijf

Wij helpen mensen met minder opleiding of die nieuw zijn in Nederland om te groeien in deze sector. Ons doel is om deze mensen de juiste kennis en ondersteuning te bieden. Er is een groot tekort aan goed opgeleide medewerkers in Transport en Logistiek. Sluit je aan bij ons team en help mee aan een sterkere sector en een betere samenleving!

Wat wij doen? Bekijk de video!

Wat zoeken wij in jou?

Wat wij in jou zoeken is iemand die ambitieus en gedreven is om bij te dragen aan onze missie van economische groei en gelijke kansen. Je hebt MBO werk- en denkniveau, en terwijl ervaring in een vergelijkbare functie een pluspunt is, is het geen strikte vereiste. Belangrijk is dat je sterke communicatieve vaardigheden hebt, 


In de rol van Commercieel Medewerker verwachten we dat je actief ons klantenbestand onderhoudt en uitbreidt. Dit doe je door potentiële klanten te adviseren over onze opleidingstrajecten en hen te begeleiden naar een succesvolle toekomst. Je bent betrokken bij het opstellen van offertes en het voeren van verkoopgesprekken. Jouw rol in het verkoopproces is cruciaal, van het onderhouden van contacten met bestaande klanten tot het aantrekken van nieuwe klanten, en het zorgvuldig controleren van facturen.

Laat ons weten dat je bestaat!

Kortom, wil jij bijdragen aan de Nederlandse Transport en je verder ontwikkelen in een snel groeiend bedrijf met een platte organisatie? Laat ons dan zo snel mogelijk horen waarom jij geschikt bent om ons team te versterken!


Mail een knallende motivatiebrief + CV naar pascal@porro-opleidingen.nl