arrow_drop_up arrow_drop_down

Over Porro Opleidingen

Ons team van specialisten is al ruim 20 jaar toonaangevend in onderwijzen.

Wij bundelen onze ervaringen en vakkennis om jouw succes te laten behalen.

Over ons

Porro Opleidingen

Wij zijn een klein team van specialisten die ieder vanuit zijn/haar vakgebied ervaring en vakkennis heeft meegebracht. Door onze jarenlange ervaringen en vakkennis te bundelen vormen we een sterk team die er voor zorgt dat jij je NIWO in slechts 6 dagen kunt behalen.

Porro Opleidingen is er om jou de springplank te bieden naar een bestaan als ondernemer. Dit doen we met de beste en nieuwste lesmethodes én cursussen aan te bieden.

Onze missie om gelijkgestemde ondernemers bij elkaar te brengen en willen we daarmee je vrijheid als ondernemer vergroten.

Porro Opleidingen over ons

De sleutel tot succes

Wij doen er alles aan om jouw succes te laten behalen. Wij zijn pas tevreden als jij tevreden bent.

Porro Opleidingen is er om jou de springplank te bieden naar een bestaan als ondernemer. Dit doen we met de beste en nieuwste lesmethodes én cursussen aan te bieden. Kies de dagen uit die je kan en wij nemen nog dezelfde dag contact met je op voor een definitieve inschrijving. 

Voor meer informatie kun je vrijblijvend contact met ons opnemen.

Porro Opleidingen succes garantie achtergrond

Wat houdt onze succesgarantie in?

De succesgarantie houdt in dat je hulp krijgt in het gehele traject, ook als je, om welke reden dan ook, het examen niet haalt. Wij stellen onze kennis, kunde in een nieuwe cursus gratis ter beschikking aan jou. Voor een herexamen rekenen wij  alléén  de kosten die wij moeten maken

Onze missie en visie

Wij vinden het belangrijk dat iedereen een eerlijke kans krijgt om mee te profiteren van de groeiende economie. Op verschillende terreinen gaat het heel goed met de Nederlandse economie.

Onder andere in de transport van goederen en personen.

Helaas zien we, vooral bij mensen die laaggeschoold zijn, of een moeilijke start hebben gehad op school, of later naar Nederland zijn gekomen dat ze moeten toekijken hoe anderen de taart verdelen in deze welvarende economie.

Terwijl deze mensen juist veel motivatie en capaciteiten bezitten, moeten ze genoegen nemen met ondergewaardeerd werk of zijn werkloos. Dat is niet goed voor de maatschappij, niet goed voor de mensen zelf en het is ook niet goed voor de economie.

Wat deze mensen missen is de juiste kennis en begeleiding, en dat is precies wat Porro-Opleidingen te bieden heeft.

De sleutel tot succes is kennis, en de juiste begeleiding.

Daarom heeft Porro-Opleidingen een leer- en begeleidingstraject ontwikkelt die er vooral op gericht is om ook deze groep te helpen.

Aan de andere kant zien we dat de transport van goederen en personen al sinds 2009 te kampen heeft met een te kort aan vervoerders en chauffeurs.

Daarom staan wij van Porro-Opleidingen voor een nóg betere economie, een betere maatschappij, én welvaart voor iedereen!

Over onze kennismakingsavonden

Wij organiseren 2x per maand een gratis kennismakingsavond om jou meer informatie te geven over onze opleidingen en mogelijkheden.

This area can be filled with loads of content. Make sure you don't use too much text, keep it clean and simple! Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Make sure you don't use too much text, keep it clean and simple!

Kies een geschikte datum en kom vrijblijvend langs bij Porro Opleidingen!

Kennis maken met onze experts?
Kom naar onze kennismakingsavond