arrow_drop_up arrow_drop_down

Wij zijn Porro Opleidingen

Wij zijn een klein team van specialisten die ieder vanuit zijn/haar vakgebied ervaring en vakkennis heeft meegebracht. Door onze jarenlange ervaring en vakkennis te bundelen vormen we een sterk team dat ervoor zorgt dat jij je NIWO, ADR certificaat of vrachtwagen theorie in zéér korte tijd kunt behalen. De vrachtwagen theorie kan al in 3 dagen, ADR Basis/Tank kan in 2,5 dagen en de NIWO in 6 dagen!

Over ons

Onze succesformule

Porro Opleidingen is er om een springplank te bieden naar een bestaan als ondernemer. Dit doen we met de beste en nieuwste lesmethodes én cursussen aan te bieden.

Wij doen er alles aan om jouw succes te laten behalen. Wij zijn pas tevreden als jij tevreden bent. Kies de dagen uit die je kan en wij nemen nog dezelfde dag contact met je op voor een definitieve inschrijving. 

Porro Opleidingen over ons

Wat houdt onze succesgarantie in?

De succesgarantie houdt in dat je hulp krijgt in het gehele traject, ook als je om welke reden dan ook het examen niet haalt. Wij stellen dan onze kennis en kunde in een nieuwe cursus gratis ter beschikking aan jou. Voor een herexamen rekenen wij alléén de kosten die wij moeten maken

Voor meer informatie kun je vrijblijvend contact met ons opnemen.

Onze missie en visie

Wij vinden het belangrijk dat iedereen een eerlijke kans krijgt om mee te profiteren van de groeiende economie. Op verschillende terreinen gaat het heel goed met de Nederlandse economie. Onder andere in het transport van goederen en personen. Wij zien echter dat vooral bij mensen die lager geschoold zijn, een moeilijke start hebben gehad op school of later naar Nederland zijn gekomen niet voldoende profiteren van deze groei

Ondanks dat deze mensen veel motivatie en capaciteiten bezitten, moeten ze genoegen nemen met ondergewaardeerd werk of zijn werkloos. Dat is niet goed voor de maatschappij, niet goed voor de mensen zelf en het is ook niet goed voor de economie.

Wat deze mensen missen is de juiste kennis en begeleiding, en dat is precies wat Porro Opleidingen te bieden heeft.

De sleutel tot succes is kennis en de juiste begeleiding!

Daarom heeft Porro-Opleidingen een leer- en begeleidingstraject ontwikkeld die er vooral op gericht is om deze groep te helpen.

Aan de andere kant zien we dat het transport van goederen en personen al sinds 2009 te kampen heeft met een tekort aan vervoerders en chauffeurs.

Daarom staan wij van Porro-Opleidingen voor een nóg betere economie, een betere maatschappij, én welvaart voor iedereen!

Over onze kennismakingsavonden

Wij organiseren 2x per maand een gratis kennismakingsavond om jou meer informatie te geven over onze opleidingen en mogelijkheden.

Kies een geschikte datum en kom vrijblijvend langs bij Porro Opleidingen!

Kennis maken met onze experts?
Kom naar onze kennismakingsavond