Over Porro Opleidingen

Wij zijn Porro Opleidingen

Wij zijn een klein team van specialisten die ieder vanuit zijn/haar vakgebied ervaring en vakkennis heeft meegebracht. Door onze jarenlange ervaring en vakkennis te bundelen vormen we een sterk team dat ervoor zorgt dat jij je NIWO, ADR certificaat of vrachtwagen theorie in zéér korte tijd kunt behalen. De vrachtwagen theorie kan al in 3 dagen, ADR Basis/Tank kan in 2.5 dagen en de NIWO in 6 dagen!

Over ons

Onze succesformule

Porro Opleidingen is er om een springplank te bieden naar een bestaan als ondernemer. Dit doen we met de beste en nieuwste lesmethodes én cursussen aan te bieden.

Wij doen er alles aan om jouw succes te laten behalen. Wij zijn pas tevreden als jij tevreden bent. Kies de dagen uit die je kan en wij nemen nog dezelfde dag contact met je op voor een definitieve inschrijving. 

Wat houdt onze succesgarantie in?

De succesgarantie houdt in dat je hulp krijgt in het gehele traject, ook als je om welke reden dan ook het examen niet haalt. Wij stellen dan onze kennis en kunde in een nieuwe cursus gratis ter beschikking aan jou. Voor een herexamen rekenen wij alléén de kosten die wij moeten maken

Voor meer informatie kun je vrijblijvend contact met ons opnemen.

Onze missie en visie

Wij vinden het belangrijk dat iedereen een eerlijke kans krijgt om mee te profiteren van de groeiende economie. Op verschillende terreinen gaat het heel goed met de Nederlandse economie. Onder andere in het transport van goederen en personen. Wij zien echter dat vooral bij mensen die lager geschoold zijn, een moeilijke start hebben gehad op school of later naar Nederland zijn gekomen niet voldoende profiteren van deze groei

Ondanks dat deze mensen veel motivatie en capaciteiten bezitten, moeten ze genoegen nemen met ondergewaardeerd werk of zijn werkloos. Dat is niet goed voor de maatschappij, niet goed voor de mensen zelf en het is ook niet goed voor de economie.

Wat deze mensen missen is de juiste kennis en begeleiding, en dat is precies wat Porro Opleidingen te bieden heeft.

De sleutel tot succes is kennis en de juiste begeleiding!

Daarom heeft Porro-Opleidingen een leer- en begeleidingstraject ontwikkeld die er vooral op gericht is om deze groep te helpen.

Aan de andere kant zien we dat het transport van goederen en personen al sinds 2009 te kampen heeft met een tekort aan vervoerders en chauffeurs.

Daarom staan wij van Porro-Opleidingen voor een nóg betere economie, een betere maatschappij, én welvaart voor iedereen!

BTW-vrije opleidingen als particulier​​​

Onze opleidingen zijn vrijgesteld van BTW. Porro Opleidingen is erkend door het CRKBO. Hierdoor mogen wij onze opleidingen BTW vrij aanbieden. Dit scheelt de particuliere klant 21% op de opleidingskosten!

Porro Opleidingen behoort door deze erkenning tot de meest kwalitatieve, professionele en betrouwbare opleiders van Nederland. Om in aanmerking te komen voor een CRKBO certificaat moet een opleider aan tal van eisen voldoen.

Porro Opleidingen voldoet aan de strengste eisen, waardoor u niet alleen gegarandeerd bent van goede kwaliteit maar ook van diensten tegen 0% BTW.

SOOB-Subsidie voor bedrijven

Uw Vrachttheorie, NIWO opleiding, ADR of nascholing behalen met subsidie?

Dat kan bij Porro Opleidingen. Als SOOB gecertificeerde opleider volgt u bij Porro Opleidingen een beroepsopleiding met subsidie. Uw voordeel kan wel oplopen tot wel 80% van de opleidingskosten. Informeer bij onze administratie op 085 90 20 155 of via administratie@porro-opleidingen.nl voor meer info.

Porro Opleidingen, als gecertificeerd opleider, biedt u de mogelijkheid aan om u te begeleiden tijdens het gehele traject, van subsidieaanvraag tot examen van de opleidingen.

De komende jaren zijn er in de sector Transport & Logistiek veel goed opgeleide medewerkers nodig. SOOB, het opleidings- en ontwikkelingsfonds voor de branche, stimuleert aangesloten transportbedrijven om huidige én toekomstige medewerkers in de bedrijfstak op te leiden en te scholen.

Dit doet SOOB door het verstrekken van subsidies via SOOB Subsidiepunt. Het Sectorinstituut Transport en Logistiek verzorgt de uitvoering van deze activiteiten.