Vergroot jouw kansen in de Transport met Porro Opleidingen
Porro Opleidingen - NIWO vergunning opleidingen

Uitgebreid aanbod aan opleidingen

Porro Opleidingen heeft een uitgebreid aanbod aan opleidingen zoals; NIWO opleiding, Vrachtwagen theorie, ADR cursus gevaarlijke stoffen en Nascholingscursussen. Meld je nu aan!

NIWO opleiding

Wij ontzorgen en helpen je bij het behalen van je NIWO vergunning. Vanaf het studie traject tot en met de aanvraag bij NIWO helpen en begeleiden wij jou. Zodat jij  snel aan de slag kan als ZZP’er, of als grote ondernemer met personeel in de transport!

Vrachtwagen theorie

De vrachtwagen theorie is een tijdrovende en dure cursus. Veel leerlingen hebben er grote moeite mee. Opleiders bieden deze cursus vaak duur aan met een boekenpakket en heel wat studie-uren. Wij vinden dat het beter kan. Per onderdeel kom je bij ons één ochtend, je krijgt alle informatie die nodig is om te slagen. Je doet aansluitend examen in de middag en je bent klaar! En dit voor een luttele bedrag van 375 euro per onderdeel. Neem je alle 3 de delen in één factuur af? Dan ontvang je 75 euro pakket korting.

ADR cursus gevaarlijke stoffen

Het is niet meer dan logisch dat er regels zijn voor het vervoer van gevaarlijke stoffen. Alle kennis hierover en de certificering behaal je bij Porro Opleidingen.
Porro Opleidingen - Nascholingscursussen

Code 95

De rijbewijzen voor ons mooie vak moeten elke vijf jaar worden vernieuwd of verlengd om de code 95 bijgeschreven te krijgen. Dit doen we ook bij Porro met 35 uur nascholing en 7 uur praktijkopleiding zijn gevolgd. Hier zijn geen examens aan verbonden.
Porro Opleidingen - SBB logo

Wist je dat.. Porro Opleidingen SBB gecertificeerd is?